Házi fogas majdnem bármiből

Lakberendezés 2014-11-20

Egy lakás berendezésekor, felújításakor, átalakításakor nem mindig gondolunk azokra az apróságokra, amik megkönnyítik az életünket, de kevésbé látványosak, mint egy bőrkanapé vagy egy franciaágy - csak csendben megbújnak a háttérben, és segítik a mindennapokat rendezettebbé, komfortosabbá tenni. Ilyen kellék például a fogas - gyakran csak akkor vesszük észre, hogy megfeledkeztünk róla, mikor nincs hová felakasztanunk a télikabátot.
Ha a Bútoros.com kínálatában éppen nem találsz kedvedre való darabot, és a bútorboltok egyhangú kínálatától is elment már a kedved, vagy egyszerűen csak a büdzséd nem engedi meg, hogy beruházz egy puccos darabba, csináld meg otthon magad - egyszerű is, gazdaságos is, és még eredeti is, ha olyan eszközökből csinálsz magadnak akasztókat, amikre azelőtt gondolni sem mertél volna... Ráadásul minden háztartásban akadnak olyan eszközök, amiket félreteszünk "jó lesz az még valamire" felkiáltással, aztán évekig tologatjuk őket, és már kezdünk elgondolkodni rajta, hogy talán mégsem lesznek jók semmire... Nos, jó hír: fogasnak, akasztónak még valóban jók lehetnek!
  
Nézd meg összeállításunkat, és válassz kedvedre! :D
  
Akasztók villábólAkasztók csavarkulcsbólAkasztók kulcsokból
Kulcslyuk kulcstartókAjtógomb akasztókAkasztók vállfákból
Akasztók lakkozott fadarabokból
Akasztók műanyag dinókbólSodrófa akasztók
Akasztók régi csapokbólAkasztók rozsdás kanalakbólAkasztók lakkozott ecsetekbúl
Magassarkú akasztók
  
És a végére egy rendhagyó, nem kifejezetten akasztós, inkább függesztős megoldást is mutatnánk, amit bárki egyszerűen megvalósíthat a saját otthonában, ha van kéznél egy kicsi, ámde már használhatatlan létrája, némi kézügyessége és egy kis fantáziája.
  
Létrafogas

A fenti ötletekről (és hasonló megoldásokról) a Picklee, a Curbly és a TopDreamer oldalain olvashattok. A fenti képekért és egyéb, otthoni barkács- és lakberendezési tippekért látogassatok el Pinterest és Facebook oldalunkra! Jó kretívkodást mindenkinek!
  

Cimkék: lakberendezés, , fogas, , kreatív, , diy

Kapcsolódó termékek

Cikk megosztása